Стопкадър Нова ТвНиколина Ангелкова отправи тежки критики към кмета на София.Поводът

...
Стопкадър Нова ТвНиколина Ангелкова отправи тежки критики към кмета на София.Поводът
Коментари Харесай

Николина Ангелкова посече кмета на София с тези думи

Стопкадър Нова Тв

Николина Ангелкова насочи тежки рецензии към кмета на София.

Поводът за гнева на някогашния министър на туризма бе решението на Васил Терзиев да даде завода за отпадък, който обслужва столицата, на прокуратурата за позволени нарушавания.

София заслужава да е чист и спретнат град, и е извънредно време кметът да стартира да ръководи същински, а не да търси извинения. Откакто е в ръководството, той търси единствено извинения, само че тези извинения са поради неговата политическа отпадналост. Той просто не предлага работещи решения, а е редно да търси мостове, не да ги разрушава, съобщи в „ Пресечна точка “ по Нова Тв Ангелкова.

Честно да ви кажа, доста ми е жалост за него. Защото, откогато започва, то не бяха митинги на футболните почитатели, не беше коледната декорация, не бяха костенурки, еднорози. Имаше един куп проблеми, първия сняг и падналите дървета, и в този момент незабавно след празниците се изваждат нови проблеми, добави юристът.

Негово право е да сезира прокуратурата за завода за отпадък, щом по този начин е решил, само че различен е въпросът дали това не се употребява като спешен пиар, с цел да се отклони и обществото от значимите проблеми. От това, че не може да се откри консенсус и да се избере ръководител на Столичния общински съвет, сподели още Ангелкова.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР